Palvelun Käyttöehdot – Moottoritie.com

Päivitetty viimeksi: 20.9.2023

Tervetuloa Moottoritie.com -palveluun! Lue seuraavat käyttöehdot huolellisesti ennen palvelumme käyttöä. Näitä käyttöehtoja sovelletaan Moottoritie.comin käyttöön ja sen tarjoamiin palveluihin. Käyttämällä palveluamme hyväksyt nämä ehdot.

1. Palvelun Kuvaus

Moottoritie.com tarjoaa ilmoituspalvelun, jossa kuluttajat voivat ilmoittaa enintään 5 ilmaista ilmoitusta. Yrityksille palvelu on maksullinen. Ilmoitusten julkaisuaika on 30 vuorokautta. Palvelu tarjoaa myös maksullisia lisäpalveluita ilmoituksen näkyvyyden parantamiseksi.

2. Käyttäjän Oikeudet ja Vastuut

2.1. Ilmoittajat

2.1.1. Kuluttajat voivat ilmoittaa enintään 5 ilmaista ilmoitusta. Yritykset velvoitetaan maksamaan Palvelun käytöstä sovitun hinnaston mukaisesti.

2.1.2. Käyttäjät sitoutuvat antamaan totuudenmukaisia ja ajantasaisia tietoja ilmoituksissaan. Ilmoitusten tulee olla Suomen lain ja hyvien tapojen mukaisia.

2.1.3. Käyttäjän ja yrityksen on käytettävä oikeaa nimeä ja ilmoitettava oikeat yhteystiedot Palvelun käytön yhteydessä.

2.2. Ylläpitäjän Oikeudet

2.2.1. Moottoritie.comin ylläpidolla on oikeus poistaa ilmoittaja ilman erillistä perustelua, mikäli havaitaan sääntöjen tai lakien rikkomuksia tai epäilyjä vilpistä.

3. Maksulliset Palvelut ja Lisäpalvelut

3.1. Maksut Yrityksille

3.1.1. Yritykset velvoitetaan maksamaan palvelun käytöstä sovitun hinnaston mukaisesti. Hinnat voivat vaihdella palvelutasojen ja lisäominaisuuksien perusteella.

3.2. Lisäpalvelut

3.2.1. Moottoritie.com tarjoaa maksullisia lisäpalveluita ilmoituksen näkyvyyden parantamiseksi. Lisäpalveluiden hinnat ja ehdot määritellään erikseen.

4. Henkilötietojen Käsittely

4.1. Käyttäjien henkilötietojen käsittelyä ohjaa Moottoritie.comin tietosuojakäytäntö.

5. Vastuunrajoitus

5.1. Moottoritie.com ei takaa Palvelun keskeytymätöntä toimintaa eikä ilmoitusten tiettyä määrää tai laatua. Palvelu tarjotaan ”sellaisena kuin se on” -periaatteella, eikä Moottoritie.com ole vastuussa mahdollisista menetyksistä tai vahingoista, jotka saattavat aiheutua Palvelun käytöstä.

6. Muutokset Käyttöehtoihin

6.1. Moottoritie.com pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja ilmoittamalla muutoksista verkkosivustolla. Käyttäjät sitoutuvat tarkistamaan ehdot säännöllisesti ja hyväksymään mahdolliset muutokset jatkaessaan Palvelun käyttöä.

7. Yhteystiedot

7.1. Jos sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista tai Palvelusta yleisesti, ota yhteyttä:

Moottoritie.com
Capriccio Oy
Suonionkatu 12
53600 Lappeenranta
info@moottoritie.com
Puhelin 045 266 6020

Kiitos, että käytät Moottoritie.com-palvelua!